Retourneren

Een product terugsturen is voor Partyboetiek geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt, of wil je het liever ruilen voor een ander product.

Voor al je aankopen online heb je de mogelijkheid om producten terug te sturen gedurende een termijn van 14 dagen, die begint te lopen op de dag van de levering.

Stuur ons – voordat je je item retourneert – een aanvraag via de website of een mailtje via evelyne@partyboetiek.be

We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen (binnen de 5 werkdagen na ontvangst).

De kosten voor retour zijn ten laste van de klant. We vragen hiervoor je begrip. Om je het makkelijk te maken ontvang je van ons wel een verzendlabel per e-mail zodat je het pakje gewoon moet afgeven in een Bpost-punt naar keuze.  Wanneer je dit label gebruikt, zullen we 5,50 euro (B) en 7,00 euro (NL) verzendkosten inhouden tijdens het terugstorten van je aankoopbedrag. Zorg er wel voor dat je pakketje binnen 14 dagen na ontvangst weer bij ons binnen is.

De te retourneren producten dienen onbeschadigd en in de originele verpakking te zijn. De producten van Partyboetiek zijn mogelijks breekbaar of fragiel. Herbruik de originele verpakking inclusief het aanwezige verpakkingsmateriaal en indien nodig extra bescherming. Zo verminder je de kans op beschadiging tijdens verzending aanzienlijk. Je kunt je pakket indien gewenst verzekerd terugzenden.

Gepersonaliseerde producten zoals de feestprints kunnen we helaas niet terugnemen.

Om misbruik te voorkomen, wordt een gratis verzending toch verrekend als door een retour het oorspronkelijke bestelbedrag onder de 75 euro komt. We trekken de verzendkosten van toepassing desgevallend af van het geretourneerde item. Dank voor je begrip hiervoor.

We houden je verder per e-mail op de hoogte. Zodra Partyboetiek het pakket goed heeft ontvangen, wordt er een waardebon aangemaakt ter waarde van het bedrag. Deze waardebon kan je inzetten bij een volgende aankoop en is 1 jaar geldig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.